Hallo søte lesere <3

Idag begynner jeg på skolen halv 11, Deilig, men er trøtt likevel, hehe.. Nå har jeg akkurat spist  og det er lite fristende å gå ned til bussen senere siden det pøsregner, støvlene mine er hos mamma og det er kaaaldt...! :(  Idag skal jeg være med en venninne hjem fra skolen. :)  Jaja, vi snakkes når jeg kommer hjem igjen da :) 


Bilde er ikke fra idag :) 

Lene <3
 
Hei <3 

Nå som høsten er kommet, eller er VELDIG godt på vei her i Bergen iallfall, har jeg jo, som alle andre, begynt på skolen igjen.. Bare jeg har begynt på ny skole.. Vi slutter 15:15 tre ganger i uken.. Mandag, onsdag og torsdag.. Og i tillegg til dette er det lekser etter skolen også.. Og etter lekser og middag er det rett på trening, iallfall på mandager, etter en slitsom dag... I tillegg må vi øve til prøver, få nok søvn... Mye styr med ungdomsskolen.. Men kommer vel inn i det regner jeg med.. :P  Det var et slit å begynne på skolen igjen, men jeg stortrives der.. Jeg savner selvfølgelig den gamle skolen, men jeg liker den nye også... Nye lærere, fag, venner.. Og ikke minst nye muligheter.. Men det blir noen lange dager når vi begynner 08:15 og slutter 15:15, men blir vel vandt til det.. Det er vanskelig å få tid til venner etter skoletid, men jeg får bare prøve å gjøre mest mulig lekser, så går nok det også bra.. :) 

 
iPod bilde, men jaja :) 

Lene <3 
Hei dere <3 

Nå har jeg bestemt meg for å begynne å blogge, får se om jeg klarer å bli en god blogger, skal gjøre så godt jeg kan. Kom gjerne med tips, forslag, hvordan jeg kan få en bedre blogg osv... i kommentarfeltet. 
Jeg ønsker meg selvfølgelig mange lesere :) Så informer gjerne vennene dine om bloggen :)
Jeg skal fortelle litt om meg selv, jeg er en jente som er glad i å spille håndball, være i aktivitet og være med venner..
Jeg har begynt på ungdomsskolen i år og det var utrolig kjekt :) Mange nye folk, nye fag, lærere, venner, bøker... og lekser...-.-
Lene <3
 
Dette er den første posten på min nye blogg ;)
hits